Bijgebouwen laat u plaatsen door een expert

CVS Wood Design ontwerpt uw bijgebouwen regio Laakdal op maat van uw wensen en budget. U kan er terecht voor poolhouses, carports, overdekte terrassen of aangebouwen.

Onze werking

Leg meteen een afspraak met ons vast. Dit kan snel en eenvoudig door contact op te nemen via de contactpagina. Nadien nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen. Heeft u zelf een ontwerp of moeten wij u van een plan voorzien? Alles is mogelijk. Daarna gaan we over tot het opmaken van een gedetaileerde offerte. In een verkennend gesprek gaan we na wat nu exact uw wensen zijn, en welke stijl uw voorkeur draagt. Dankzij een schets of een grondplan worden uw ideeën in werkelijkheid gebracht.

Na akkoord wordt er een datum afgesproken waarop de werken van start kunnen gaan. De voorbereidende grondwerken worden dan klaargemaakt. Wij bieden u graag een totaalpakket aan om een optimale service en opvolging van de werken te garanderen. Wij staan garant voor een onberispelijke kwaliteit! Open communicatie en oplevering in een afgesproken timing garanderen u een zorgeloos eindresultaat.

Contact opnemen

Wenst u uw droom om te zetten in werkelijkheid? Wij helpen u hier graag bij. Neem snel contact met ons op voor bijkomende informatie en de verschillende mogelijkheden.